BUNGALÓK (3 db)

Jól felszerelt, kényelmes bungalóink kb. 30 nm területűek, 4 fő kényelmes elhelyezésére alkalmasak.

A bungalók felszereltsége:

- saját konyha villanyrezsóval, hűtőszekrénnyel, és 4 főre megfelelő felszerelés (konyhai főzőeszközök, étkészlet, pohár, evőeszközök, mosogatószer és szivacs, konyharuha),

- fürdőszoba (kéztörlő),

- a nappaliban és a hálóban 2-2 fekhely, ágyneművel és huzattal, televízió és wifi kapcsolat. A nappaliban található asztal székekkel benti étkezést is lehetővé tesz. 

A bungalók előtt saját terasz, napernyővel és kerti bútorral, kellemes nyáresti beszélgetésekhez. Minden házhoz tartozik ruhaszárító is.  

 

KŐHÁZAK (3 db)

40nm területű, 5 fő elszállásolására is alkalmas kőházaink külön nyíló helyiségeiknek köszönhetően még kényelmesebb beosztásúak, és nagyobb felszereltséggel rendelkeznek, így hosszabb távú nyaralásra is kiválóan alkalmasak.

A kőházak felszereltsége:

- a konyhákban gázrezsó, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, vízforraló, konyhai főző- és étkezőeszközök, mosogatószer és szivacs, konyharuha,

- az étkezőben 6 személyes asztal székekkel, a fürdőben kéztörlő található, 

- a 4+1 fekhelyhez ágyneműt és huzatot is biztosítunk.

- a nappaliban televízió és wifi kapcsolat szintén rendelkezésre áll.

Kőházaink nappalija előtt minden háznak saját használatú kertrésze van, kerti bútorral. Minden házhoz tartozik ruhaszárító is.

A zárt táborhelyen belül 6 db gépkocsi parkolása megoldott. A tűzrakóhely, melyhez kérésre fát, nyársat, bográcsot, tárcsát biztosítunk, és a lengőteke szintén vendégeink kikapcsolódását szolgálják.